Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна перейшла до нової стратегії ведення війни: що вона передбачає
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна перейшла до нової стратегії ведення війни: що вона передбачає

Україна має нову стратегію ведення війни, і вона вже демонструє свою ефективність

сьогодні, 15:40
Поділіться публікацією:

Сили оборони України запровадили нову стратегію ведення війни, спрямовану на точкові удари по визначених цілях на території Росії, заявив в ефірі Freedom колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал Микола Маломуж.

Україна перейшла до нової стратегії ведення війни: що вона передбачає

Війна в Україні

“Ми відзначаємо, що перейшли до нової стратегії ведення війни. Не тільки завдання ударів, наприклад, на Курському напрямку як альтернативи, де ворог не очікував, а й чіткі щоденні удари по конкретних цілях. Це аеродроми, це склади боєприпасів, це пускові установки “Шахедів”, — підкреслив Маломуж.

Генерал нагадав, що вже неодноразово обговорювалася необхідність ударів по важливих російських об’єктах, з яких здійснюються атаки на українські міста. За його словами, найефективніший підхід — знищувати ці об'єкти на місці їх розташування. Це найдієвіша модель, і ми нарешті до неї переходимо, додав експерт.

На думку генерала, тисячі безпілотників мають бути націлені на російські аеродроми та пускові установки "Шахедів".

"Тому перехід до такої системи завдання щоденних, щонічних ударів по конкретних об’єктах, які здійснюють атаки, а особливо це безпілотники — це ефективна модель нейтралізації й самих “Шахедів”, боєприпасів, які застосовуються для їхньої начинки. Відповідно, це явно знижує їхню активність у повітрі. І кілька навіть ночей уже таких масових атак немає”, — сказав генерал.

Маломуж також підкреслив, що українські Сили оборони мають точну інформацію про місця розташування російських літаків, безпілотників і пускових установок, а також про роботу їхніх систем ППО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сили оборони вразили російській аеропорт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини