Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна перейде до «плану Б»: Зеленський розкрив, коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна перейде до «плану Б»: Зеленський розкрив, коли це станеться

Президент Зеленський сказав, що Україна включить «план Б», якщо ситуація із наданням військової допомоги від США зміниться

сьогодні, 18:30
Поділіться публікацією:

Якщо після листопадових виборів політика США щодо військової допомоги Україні зміниться, це може стати "Планом Б" для України, заявив в ефірі телемарафону президент Володимир Зеленський.

Україна перейде до «плану Б»: Зеленський розкрив, коли це станеться

Володимир Зеленський

Зеленський підкреслив, що Сполучені Штати є ключовим донором військової допомоги для України, тому можливі зміни в їхній політиці після виборів значно вплинуть на подальший розвиток війни або її завершення.

"Політика США сама по собі впливатиме на розвиток цієї війни, або на розвиток закінчення війни", – підкреслив очільник України.

Президент також зауважив, що наразі неможливо передбачити, які саме зміни можуть відбутися в американській політиці, оскільки результати виборів не можна точно прогнозувати. Зеленський звернув увагу на те, що під час передвиборчої кампанії кандидати можуть висловлювати різні позиції щодо підтримки України, але те, що буде після виборів, залишається невідомим.

"Сьогодні вони борються не за Україну, а борються на своїх виборах, що справедливо для їхньої держави. Для нас – не дуже. Ми вважаємо, що ми повинні залишатися у фокусі, бо ми – у війні", – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна має план перемоги у війні, який президент Володимир Зеленський представив США та всім ключовим західним партнерам. Також він його презентував у Верховній Раді. Згідно із цим планом, Україна може перемогти у війні, проте потребує значної підтримки західних партнерів, у першу чергу Сполучених Штатів. Поміж іншого, Україна хоче отримати більше зброї, а також дозвіл на те, щоби бити західною зброєю по російській території.

Також "Коментарі" розповідали, що американські ракети надто дорогі, тому Україні для ударів по РФ краще використовувати дрони власного виробництва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини