Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна отримала несподіваний "подарунок" від Росії: стало відомо чи несе він загрозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримала несподіваний "подарунок" від Росії: стало відомо чи несе він загрозу

По річці Десна в Чернігівській області до України приплив несподіваний "подарунок" від Росії.

7 січня 2024, 14:33 comments5959
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські прикордонники під час спостережень на Чернігівщині зафіксували підозрілу споруду, яка рухалась по річці Десна. Згодом у ДПСУ з'ясували, що цим великогабаритним плавучим об'єктом була понтонна переправа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Державної прикордонної служби України.

Україна отримала несподіваний "подарунок" від Росії: стало відомо чи несе він загрозу

Понтонний міст, який приплив з Росії

В Чернігівській області українські прикордонники зафіксували плавучий міст, яки рухався з Росії. Держслужбовці з ДПСУ спостерігали за рухом об'єкта поки він не зупинився поблизу берега території України.

"Спостереження за підозрілою спорудою охоронці кордону на Чернігівщині веліли, доки та не зупинилася біля берега на українській території. Виявилось, що це понтонний міст, який донедавна слугував росіянам переправою", — повідомили у ДПСУ про "подарунок" від Росії.

Прикордонники вказали, що на об'єкт були відправлені сапери, які дослідили, чи може понтонний міст нести небезпеку. Наразі з'ясовано, що російська конструкція загрози не несе.

Яка подальша доля очікує російський міст наразі не повідомлялось.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри прохання Байдена, Конгрес США зробив "різдвяний подарунок" Путіну. Байден під час зустрічі з Зеленським закликав Конгрес ухвалити рішення про надання допомоги Україні до Різдва. Американський президент вказав, що в іншому випадку це стане "подарунком" для Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Велика Британія подарувала Україні кораблі. Однак одна з країн НАТО блокує ці судна для України та не дозволяє пройти їм через протоку Босфор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/17546
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини