Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна отримає техніку зловісного вигляду. Що робить ця машина
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає техніку зловісного вигляду. Що робить ця машина

Німецькі транспортні засоби Wisent 1 оснащені відвалами для розчищення мінних полів передадуть Україні.

31 січня 2023, 18:06 comments4908
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Захід продовжує допомагати Україні протистояти російській агресії. США, Британія та Німеччина погодилась передати танки, а інші країни долучились до цієї ініціативи. Окрім танків до України поїде розробка компанії Peason Engineering — німецькі транспортні засоби Wisent 1. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Мілітарний".

Україна отримає техніку зловісного вигляду. Що робить ця машина

Мінні відвали встановленні на Wisent 1. Фото з відкритих джерел

Дві німецькі компанії оголосили, що отримали контракт на постачання спецтехніки в Україну від уряду Німеччини. До контракту ввійшли німецькі транспортні засоби Wisent 1 від компанії Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft та мінні відвали від Pearson Engineering. Саме останні надають техніці зловісного вигляду.

Російські війська використовують жахливі військові тактики, зокрема мінування територій. Таким чином українські війська змушенні повільніше просуватись вперед, а цивільні жителі перебувають в небезпеці, коли повертаються на деокуповані території. Окрім того, замінованими залишаються українські поля. Які фермери мають засіяти весною, а врожай продати за кордон для країн, які потребують зерна і таким чином додатково наповнити бюджет України. Тому розмінування територій України є важливим етапам російської деокупації.

Саме мінні відвали Pearson Engineering, які встановленні на транспортні засоби Wisent 1 допоможуть розчистити території від російських мін. За словами виробника, зубці, розташовані по ширині відвалу, захоплюють ґрунт і витісняють закопані міни, створюючи безпечний шлях для інших транспортних засобів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про таємну фабрику у Польщі, яка ремонтує танки для України.

Також "Коментарі" писали про країну, яка може допомогти Україні своїми танками, однак їй заважає союзник по НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини