Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна не є розмінною монетою: Трампу жорстко відповіли на його пропозиції про «мир»
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не є розмінною монетою: Трампу жорстко відповіли на його пропозиції про «мир»

Штати хочуть підштовхнути Україну до капітуляції

сьогодні, 10:45
Поділіться публікацією:

Третій рік повномасштабного вторгнення в Україні. За цей час, каже воєнкор Богдан Мірошніков, на Близькому Сході Ізраїль в оточенні ворогів відстоює свою незалежність. При цьому, додає він, Росія напряму вербує в КНДР найманців у немалих кількостях. Окрім того, Іран та КНДР постачають Росії БК до арти мільйонами, а також балістичні ракети, дрони та їх технології. А ще, РФ наносить кілька десятків авіаударів по позиціях, підконтрольним опозиції в Сирії.

Україна не є розмінною монетою: Трампу жорстко відповіли на його пропозиції про «мир»

США і Україна

"А тепер допоможіть Даринці знайти формулу "припинення війни за 24 години", про яку так активно говорить Трамп на увесь світ. Капітуляція — це не припинення війни. Україна — це не розмінна монета внутрішньої повістки США, пане Дональде. Зі США або без них, нам все одно доведеться воювати далі. Бо іншого шляху у нас немає", — підкреслив Мірошніков.

За його словами, він має погану новину для всіх тих, хто марить перемовинами чи всіма іншими формами капітуляції.

"Я маю надію, що наступного року ВПК країн ЄС вийде на ті потужності, які були заплановані. І це також знизить залежність від Штатів. Безвідносно того, хто там стане президентом", — додав Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у найближчі 3-4 місяці різко зростає ймовірність остаточного переростання російсько-української війни у повноцінний глобальний конфлікт, про це заявив політолог Михайло Басараб. За його словами, ескалація напруги між Іраном та Ізраїлем, ситуація на Корейському півострові, загроза для Тайваню, різка актуалізація вимог Сербії одразу до кількох держав на Балканах є лише найочевиднішими точками тиску на міжнародний порядок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини