Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна на кордоні з Білоруссю посилила розвідку та готова перекинути більше зброї: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна на кордоні з Білоруссю посилила розвідку та готова перекинути більше зброї: яка причина

Білорусь продовжила спільні військові навчання з Росією знову до 27 серпня

20 серпня 2023, 18:52
Поділіться публікацією:

На кордоні з Білоруссю на Волинському напрямку збільшено кількість постів та посилено ведення розвідки. За словами командувача Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, продовжуються заходи для зміцнення, охорони та оборони державного кордону України. Про це повідомляє  прес-служба Командування ООС.

Україна на кордоні з Білоруссю посилила розвідку та готова перекинути більше зброї: яка причина

Україна посилила розвідку біля Білорусі (фото з відкритих джерел)

"Зараз збільшено кількість особового складу прикордонників. Також розвивається система оборонних рубежів та позицій", — йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні йдеться, що у разі загрози на кордоні збільшать і кількість військ

 За словами Наєва, наразі ситуація на кордоні з Білоруссю - "стабільна та контрольована".

"В разі зростання рівня військової загрози відбудеться посилення як засобів вогневого ураження, протитанкової зброї, систем протиповітряної оборони, так живої сили", — повідомив Наєв.

До Сил оборони у режимі онлайн відразу потрапляє інформація про усіх, хто перебуває по інший бік кордону.

"Я перебуваю в активному спілкуванні з командувачем оперативного командування Збройних Сил Республіки Польща генералом Томашом Піатровські. Ми часто зустрічаємося, проводимо телефонні розмови, обмінюємося інформацією стосовно того, що робить Польща та інші країни НАТО зі зміцнення своїх кордонів", — повідомив Наєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія планувала теракти у ПольщіАгентство внутрішньої безпеки Польщі (ABW) викрила російську шпигунську мережу, яка здійснювала стеження за важливими об’єктами інфраструктури та готувала теракт з підривом шляхів поставки зброї в Україну. На початку 2023 року у Польщі з’явились дивні пропозиції роботи. Головна мета завдань – розклеювання проросійських плакатів та наклейок. Однак згодом анонімний роботодавець вимагав виконувати усе більш складніші завдання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини