Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна близька до сценарію "Корейської війни": у ОП розповіли, як не допустити цього
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна близька до сценарію "Корейської війни": у ОП розповіли, як не допустити цього

Заморожений конфлікт між Україною та Росією означатиме повернення більш кривавої війни у майбутньому

18 липня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Заморожений конфлікт чи тимчасове перемир'я між Україною та Росією означатиме відкладену війну на потім. Перемога України та поразка путінського режиму є єдиним варіантом, як поставити крапку у цій повномасштабній війні. Про це пише портал "Коментарі", із посиланням на Twitter-аккаунт радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

Україна близька до сценарію "Корейської війни": у ОП розповіли, як не допустити цього

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

Радник глави Офісу президента вважає, що географічні масштаби Кореї та КНДР непорівнянні з масштабами України та Росії. Це дві абсолютно різні речі, різний контекст, різні масштаби. Будь-яке заморожування конфлікту означає, що в майбутньому він може спалахнути знову з новою силою і нова війна буде ще більш підготовленою і ще кривавішою. Тому є лише один варіант, як закінчити все та відновити мир – це звільнити українські території, завдати поразки Росії та відновити безпеку в Європі.

Слід зазначити, що про сценарій "Корейської війни" в Україні вперше заявив колишній головнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс. Він заявив, що українська армія руйнує плани президента Росії Путіна в Україні. Але найімовірніший сценарій завершення бойових дій – це перемир'я та мілітаризована зона між двома країнами. Щось схоже було у так званій "Корейській війні", де ворожість і сама війна не припинилася, оскільки між Північною та Південною Кореєю не було підписано документа про припинення війни. Однак, сторони припинили бойові дії, погодившись на заморожений конфлікт.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі розповіли про тимчасові рамках війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини