Удари по Чонгарським мостам в окупований Крим: подробиці

Рух транспорту мостами зупинено

Вночі було завдано прицільних ударів по Чонгарським мостам, які з'єднують Херсонську область і Крим. Повідомляється, що рух із них зупинено. Як передає видання "Коментарі", про це пише низка російських ЗМІ.

Повідомляється, що кілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області пошкоджено внаслідок обстрілу. Представники окупаційних "влад" заявляють, що для удару використовувалися ракети Storm Shadow.

Судячи з фотографій, які з'явилися у відкритому доступі, на мостах пошкоджено не лише дорожнє покриття, а й силові конструкції. У зв'язку з пошкодженнями рух організовано за резервним маршрутом. Тому що є ризик, що мости під вагою вантажів можуть обвалитися.

За даними Telegram-каналу "Кримський вітер", поки триває обстеження конструкцій Чонгарських мостів, окупанти спрямовують весь трафік через Армянськ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи можуть припинитися ракетно-дронові атаки – що важливо робити Україні.

Раніше "Коментарі" писали – британська розвідка показала, як Росія підготувалася до утримання анексованого Криму.