У ЗСУ зупинився наступ на Луганщині: у чому причина

Противник може підрозділ зеків запускати на мінні поля, щоби вони своїми тілами прокладали дорогу, зазначив голова Луганської ОВА.

Неподалік міста Кремінна Луганської області йдуть запеклі бої. Росіяни мали достатньо часу, щоби всі дуже сильно замінувати і підготуватися до наступу українських воїнів. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "FreeДом" розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Глава Луганщини зазначив, що замінована така велика територія на сьогоднішній день є найбільшою проблемою для ЗСУ. Просування доводиться суттєво уповільнювати.

"В принципі, ми й припускали, що так і буде, тому що було достатньо часу російські війська для того, щоб дуже сильно все замінувати. Ось це на сьогоднішній день, напевно, найбільша проблема", - наголосив голова Луганської області.

Гайдай звернув увагу, що манера ведення бою, настання російсько-окупаційними військами та Силами оборони України кардинально відрізняється. Росіяни продовжують тактику масованої атаки, вони навіть не забирають трупи своїх товаришів по службі.

"І, якщо навіть мінне поле – то росіянам начхати – вони можуть підрозділ зеків запускати на мінні поля, щоб вони просто своїми тілами прокладали дорогу. З нашого боку... - кожен солдат просто безцінний...", - розповів глава ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни не можуть розпочати генерацію електроенергії на ЗАЕС: названі причини. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки що без танків "Leopard 2", але з іншими бонусами: головні підсумки 8-го "Рамштайну".