Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ вперше прокоментували потужні вибухи в центрі Херсону
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ вперше прокоментували потужні вибухи в центрі Херсону

В українській армії попереджають, що серія вибухів може продовжитися

16 вересня 2022, 14:02 comments2292
Поділіться публікацією:

Після серії вибухів у тимчасово окупованому Херсоні окупанти та колаборанти почали поспішно метушитися та збирати речі. Не можна виключати, що невдовзі будуть нові вибухи у місті. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на голову Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У ЗСУ вперше прокоментували потужні вибухи в центрі Херсону

Вибухи у Херсоні. Фото: з відкритих джерел

Наталія Гуменюк зазначила, що окупанти та їхні посібники помітно нервують, поспішно збираючи речі. Не можна виключати, що серед тих речей, які намагаються нахрапом забрати росіяни, будуть і вибухонебезпечні, з якими потрібне особливе поводження.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — у зверненні до українців Володимир Зеленський присвятив чимало часу візиту до Києва голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн. Зокрема, зазначив, що вже у листопаді наша країна має виконати 7 рекомендацій Єврокомісії щодо вступу до Євросоюзу. За його словами, наступного року Україна має вийти на ясність у головному питанні: "коли зможемо розпочати переговори щодо членства в ЄС". Також Зеленський підкреслив, що ЄС якнайшвидше має ввести 8 пакет санкцій проти Росії через її агресію проти України та Європи. Які перспективи як євроінтеграції України , так і посилення європейських санкцій проти РФ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай не зацікавлений у припиненні війни в Україні – про що домовилися Сі Цзіньпін та Путін, чи є шанс, що співпраця Москви та Пекіна посилиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини