Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на заяви росіян про "просування" під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на заяви росіян про "просування" під Бахмутом

Росіяни безперервно атакують позиції ЗСУ в Бахмуті

29 листопада 2022, 17:28 comments1832
Поділіться публікацією:








Сьогодні на Бахмутському напрямку тривають найзапекліші бої. Ворог підтягнув туди резерви та постійно атакує позиції ЗСУ, але українські захисники продовжують протистояти ворогу. Про це сказав речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі "24 каналу". 

У ЗСУ відреагували на заяви росіян про "просування" під Бахмутом

У ЗСУ розповіли про бої під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні Бахмут — це найжорстокіший напрямок та найагресивніший. Там діє ПВК "Вагнер", як найбільша ударна сила.  Ворогу туди вдалось підтягнути найбільше резервів. А тому там йдуть позиційні бої та лінія фронту вигинається. Але надкритичного там нічого немає. Командування відслідковує процес та реагує на кожен крок ворога, навіть якщо є просування: вибудовується лінія оборони, наноситься удар, щоб унеможливити їм пройти далі. Головною ціллю наступу є вихід у тил ворога або охоплення ворога та змушення його здатись. Цього вони не досягнули. Процес тяжкий, але контрольований. За кожне просування у ворога є величезні втрати. Ми контролюємо свої позиції та вирівнюємо лінію фронту", — повідомив Сергій Череватий. 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про заяву Зеленського та прогноз війни в Україні. У своєму традиційному вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський заявив, що розруха буває скрізь, де проходить російська влада, підкреслив, що наша країна ніколи не прийме лад "товаришів" з Москви, заявив про низку важливих міжнародних зустрічей в Україні та за її межами, у тому числі у ракурсі протистояння російської агресії та створення трибуналу проти РФ. Голова правління Аналітичного центру "Донбаський інститут регіональної політики", співзасновник у Гуманітарній організації "Відповідальні громадяни" Енріке Менендес зізнався, що останнім часом рідко став стежити за зверненнями, подібними до тих, що кожної доби робить український президент. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини