У ЗСУ відреагували на інформацію про нібито відведення танків Abrams з поля бою

У ЗСУ стверджують, що танки Abrams ще створять багато проблем на полі бою для окупантів

Американські танки Abrams чудово показують себе на полі бою. Україна не збирається їх ховати. Як передає портал "Коментарі", про це повідомила прес-служба 47-ї окремої механізованої бригади в Telegram.

У ЗСУ фактично спростували інформацію ЗМІ про те, що нібито Україна відвела танки Abrams із поля бою.

"Танки чудово показують себе на полі бою і ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай змушує ховатися його самого. А тим більше залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки", - йдеться в повідомленні.

Українські захисники наголошують, що не коментують, з якою метою, куди і що саме перекидають ЗСУ.

Нагадаємо, що США надали Україні танки Abrams американського виробництва. За останніми даними, Вашингтон передав 31 танк українським військовим.

Цими днями видання Associated Press повідомило, що Україна відвела з фронту Abrams.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна так довго чекала від США 31 танк Abrams, говорилося про те, що саме постачання цієї техніки може зіграти чи не вирішальне значення у війні. І тепер раптом з'явилася новина Associated Press про те, що українське командування ухвалило рішення у непростій ситуації щодо відведення з лінії фронту американських танків Abrams M1A1. Начебто однією з причин такого рішення є використання окупантами БПЛА. Чому Україна могла відвести танки Abrams від лінії фронту? Видання "Коментарі" розбиралося у цьому питанні, проаналізувавши думки експертів.