Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на інформацію про можливу атаку Пригожина з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на інформацію про можливу атаку Пригожина з Білорусі

Генерал наголосив, що подібна спроба наступу - це самогубство

25 червня 2023, 19:57
Поділіться публікацією:

В неділю, 25 червня, за інформацією командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва,  на півночі України не  виявлено  ні нарощування техніки, ні живої сили загарбника, коли  окупант здійснить спробу перейти кордон з північного напрямку, це  рішення стане  для нього самогубством.

 У ЗСУ  відреагували на інформацію про можливу атаку Пригожина з Білорусі

Сергій Наєв (фото з відкритих джерел)

"Хочу всіх запевнити, що ситуація в Північній операційній зоні залишається стабільною і контрольованою. Наші війська продовжують нарощувати оборонні засоби. У посиленому режимі працюють всі служби від розвідки до інженерних військ", — зазначив  український генерал, відповідаючи   на питання про можливість  участі  ПВК "Вагнер" в спробі  нападу на українську територію  зі сторони  Білорусі,  інформує Military Media Center.

 "Кордон держави під надійним захистом в режимі 24/7. Якщо ж таке станеться, і ворог спробує перетнути державний кордон, для них це буде ніщо інше, як самогубство. Наші воїни готові дати гідну відповідь будь-кому, хто наважується перетнути державний рубіж зі зброєю в руках", — підсумував  командувач  Об’єднаних Сил ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Пригожин опиниться в Білорусі – який шанс випав Лукашенку завдяки переговорам. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив посередником між вагнерівцями, які підняли бунт і пішли на Москву, і Кремлем, який явно виявився не готовим до такої ситуації. Експерт Міжнародного інституту демократій, екс-командир 2-ї роти 24-го батальйону "Айдар" Євген Дикий розмірковує Пригожин нікому не повірив би всередині Росії. А вилетіти з контрольованого ним Ростова прямо до Африки (де вагнерівці непогано зміцнилися), швидше за все, проблематично. Тому Лукашенко, якому Пригожин довіряє, виступив гарантом його недоторканності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини