Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ сталася гучна відставка генерала, який займався підготовкою мобілізованих
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ сталася гучна відставка генерала, який займався підготовкою мобілізованих

Генерал-майор Віктор Ніколюк повідомив про своє звільнення сам

24 березня 2024, 17:59 comments4347
Поділіться публікацією:

24 березня стало відомо, що у відставку пішов генерал-майор Віктор Ніколюк, який був керував Командуванням підготовки Сухопутних військ Збройних сил України (ЗСУ). За його словами, це пов’язано з переводом на інший пост.

У ЗСУ сталася гучна відставка генерала, який займався підготовкою мобілізованих

Генерал-майор Віктор Ніколюк (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляється на офіційній сторінці Віктора Ніколюка.

Він сам повідомив про свою відставку і побажав наступнику удачі.

"Складаю з себе повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ та бажаю своєму наступнику продовжувати нарощувати той потенціал, який ми спільно напрацювали за рік", ― йдеться у повідомленні.

Відомо, що Ніколюк пробув на посаді рік. Його призначили на пост командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ у березні 2023-го. Але  тепер генерал-майор тепер має нову посаду та очолить одну із ділянок фронту.

"Нові виклики, нові випробування, нові перемоги. Нинішній час вимагає з кожного українця, а, особливо, військового, докладати максимум і більше зусиль для перемоги над російським ворогом. І все це планую зробити, очоливши одне зі зʼєднань та один із напрямків фронту", ― пише Ніколюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що профільний комітет погодив відставку Лапутіної з посади міністра у справах ветеранів. Голова Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Тетяна Третьякова розповіла, що члени комітету підтримали відставку Юлії Лапутіної. Окрім того, комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти її відставку. Прокоментував заяву Лапутіної на звільнення військовий Роман Кротевич. Він висловив сподівання, що наступний міністр хоч щось робитиме для ветеранів і сам буде учасником бойових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

25 березня 2024, 20:01

Вашому видання не завадило б завести редактора. Невже не можете знайти фахівця аби вичитати текст?


Новини