Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, як мотивувати ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, як мотивувати ухилянтів

Українці все частіше воліють уникати мобілізації

21 травня 2024, 22:41
Поділіться публікацією:

Абсолютно невмотивовану людину, яка приходить в українську армію, можна мотивувати, якщо вона потрапить у правильний колектив з авторитетними командирами, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

У ЗСУ розповіли, як мотивувати ухилянтів

В Україні посилили мобілізацію. Фото з відкритих джерел

За словами військовослужбовця, досвіду Третьої штурмової свідчить про те, що з мотивацією людей можна працювати.

"Абсолютно не вмотивована людина в правильному оточенні, при безперечному авторитеті командирів дуже швидко здобуде мотивацію. Коли стаєш частиною колективу, розумієш, що всі задачі спільні. А колектив стає для тебе родиною, яка завжди підтримає", — розповів Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ назвав особливою рисою українців схильність швидко мотивуватися, але через деякий час сильно розчаровуватися. "Зараз наша нація саме на такому етапі. Звідси пусті вулиці і трохи панічні настрої", — відзначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час воєнного стану без того могутній голова Офісу президента Андрій Єрмак ще більше примножив свій вплив, пише The Washington Post. WP зазначає, що близькість Єрмака до президента та очевидний вплив на нього спричинили шквал звинувачень: недемократично консолідував владу в ОП, практично одноосібно керує призначеннями та звільненнями посадовців, обмежує доступ до Зеленського та прагне особисто контролювати майже кожне важливе рішення у воєнний час.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін послідовно змінює РФ, перетворюючи на постійно мобілізовану державу для тривалого ведення війни. Головним кроком Путіна на шляху до переведення Росії на воєнні рейки стало усунення з посади міністра оборони Сергія Шойгу та прихід на його місце Андрія Білоусова, який раніше працював в уряді, але немає військового досвіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

29 травня 2024, 21:58

Хай подохне в пеклі добавивший своєму приорітетному жидо-татусю стипендну пенсію в 150000гр.Трикратний індексаційний Крадій наших 2000-3000гр.мізерних "неприорітетних" пенсій зе-клоун жид-зеленський з жидоХряком-порошенком котрий полоненим своїм друзям-рашистам виділяє по 10000гр. на безбідне курортне проживання маючи геноцидно обкраденних пенсіонерів гірше за полонених окупантів за ніщо!!! подохни ПІДОРАСТ нелігетимний президент зе-клоун!!!


Новини