Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розкритикували "дивні" пріоритети Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розкритикували "дивні" пріоритети Міноборони

У ЗСУ вважають, що не на часі акцентуватися на питаннях гендерної рівності в армії

18 квітня 2024, 23:53
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони України заявили, що активізують зусилля щодо впровадження гендерної рівності серед військовослужбовців.

У ЗСУ розкритикували "дивні" пріоритети Міноборони

В армії висловили сумніви щодо актуальності окремих проєктів Міноборони. Фото з відкритих джерел

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін заявив, що на тлі загроз подальшого існування України Міноборони займається не надто важливими питаннями.

"Навчання для гендерних інструкторів, які повинні впроваджувати у війську "рівність та толерантність" — це очевидно "найважливіше", чим сьогодні потрібно займатись в армії. Я абсолютно нічого не маю проти впровадження рівних прав та можливостей у війську. У нас в підрозділі, наприклад, все залежить тільки від характеру, вмінь та знань окремо взятої людини. Не важливо, якого ця людина віку чи статі. Але сьогодні Україна живе з загрозою нового наступу росіян, під можливим ударом Київ, Харків та Одеса, а кошти виділяються на досить дивні речі, які, впевнений, дієвими будуть не в зрівнянні прав, а хіба що в освоєнні грантових коштів", — наголосив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Часів Яр став головною ціллю російських окупантів. Місто перетворилося на найгарячішу точку протистояння на Донбасі. Ще взимку 2021 року Часів Яр був наповнений українськими військовими, оскільки в ньому розташовувався штаб Операції об'єднаних сил. Саме це перетворило звичайне містечко на потужний укріпрайон ЗСУ. Однак навесні 2024 року російські окупанти підійшли впритул до міста. Тепер місто руйнують авіаударами.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден висловив готовність підписати у випадку схвалення Конгресом законопроєкти про додаткове фінансування України, Ізраїлю і Тайваню, які вніс спікер Палати представників Майк Джонсон. Президент США пообіцяв негайно підписати законопроєкти, щоб "послати сигнал світу, що Штати підтримують своїх друзів та не дозволять Ірану або Росії досягти успіху".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини