У ЗСУ прокоментували "бавовну" в Енгельсі

Якщо росіяни думали, що нікого в глибокому тилу не торкнеться війна, то вони глибоко помилялися, зазначив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

Вибухи у районі військового аеродрому в російському Енгельсі – це наслідки того, що Росія творить на українській території. Якщо росіяни думали, що їх у тилу глибокому війна не торкнеться, вони помилялися. Такі речі відбуваються вже системно, і вони лише у плюс Україні. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Якщо росіяни думали, що нікого в тилу глибокому війна не торкнеться, вони глибоко помилялися. Такі речі відбуваються все частіше, і сподіватимемося, що Україні це буде тільки на руку", - заявив Юрій Ігнат.

Також у ЗСУ зазначили, що потрібно почекати кілька днів, коли з'являться супутникові знімки з аеродрому, які "про все розкажуть, що там сталося". Крім цього, Ігнат додав, що попередні подібні "бавовни" призводили до пошкодження літаків.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Міноборони РФ відреагували на вибухи на аеродромі "Енгельс" – запевняють, що жоден літак не постраждав, а ось трьох військових, які перебували на аеродромі, врятувати не вдалося.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у російському місті Енгельс Саратовської області в районі військового аеродрому було оголошено повітряну тривогу та пролунали вибухи. Цей аеродром уже був атакований дроном 5 грудня – перед масованим ракетним ударом росіян територією України. Останнім часом почастішали випадки подібних поразок, а також різноманітних пожеж у країні-агресорі. Що це говорить? До чого може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.