Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому важливо зупинити підпали автомобілів військових
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому важливо зупинити підпали автомобілів військових

Кількість випадків з підпалами військових автомобілів не стає меншою

20 вересня 2024, 19:51
Поділіться публікацією:

Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін прокоментував затримання військовими осіб, які намагалися підпалити їхні автомобілі.

У ЗСУ пояснили, чому важливо зупинити підпали автомобілів військових

В Україні продовжують підпалювати авто військових. Фото з відкритих джерел

"Нарешті публічна повчальна історія від військових для бажаючих заробити швидкі гроші на замовлення Росії. Підпалювачі військового автомобіля після виховної бесіди їдуть на фронт на виправні роботи, щоб краще розуміти, що треба думати своєю пустою головою перед тим, як погоджуватися на диверсії у власній країні", — зазначив Максим Жорін.

За його словами, це цілком логічна та неминуча реакція суспільства на підпали автівок.

"Одна справа, коли діє російська агентура. Але коли це роблять наші українські дегенерати, які хочуть заробити легкі гроші, — вони мають нести відповідне покарання. Не встигли правоохоронні органи — військові мають свої методи. Сподіваюся, стане уроком для всіх інших дегенератів задуматися багато разів перед тим, як погоджуватися на подібну роботу", — наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мотивації та бачення американських республіканців і демократів щодо російсько-української війни суттєво не відрізняються, однак одна принципова відмінність все ж таки є – при Дональді Трампі політика республіканців перестала бути прогнозованою, заявив політолог Віталій Кулик. За словами політолога, Дональд Трамп та його оточення позбуваються людей з інституційної Республіканської партії. "Натомість Трамп робить ставку на людей, які віддані йому особисто, а не багаторічним ідеям Республіканської партії. У випадку приходу Трампа до влади такі люди будуть реалізовувати будь-які його божевільні ідеї", — сказав він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов розкритикував українські фортифікації, якими через неправильне будівництво ворог просувається до позицій ЗСУ. Комбат додав, що "ворогу достатньо просто штовхати в такі рови своїх зеків і контрактників, щоб натовпами бігли", поки хтось не добіжить до українських позицій.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини