Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому шкідливо озвучувати будь-які плани про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому шкідливо озвучувати будь-які плани про мобілізацію

У Третій штурмовій розкритикували заяви представників влади про мобілізацію

22 березня 2024, 20:42
Поділіться публікацією:

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, озвучення будь-якого числа людей, яких потрібно призвати до лав української армії, шкодить процесу мобілізації.

У ЗСУ пояснили, чому шкідливо озвучувати будь-які плани про мобілізацію

В Україні планують посилити мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Ніхто ніколи не зможе порахувати, скільки українській армії потрібно людей для перемоги. Нам потрібна постійна системна мобілізація, постійне поповнення війська, постійна підготовка. При цьому необхідно займатися не лише мобілізацією чоловіків, але й загальною підготовкою цивільного населення", — наголосив майор ЗСУ.

Максим Жорін додав, що постійне вигадування рандомних цифр, які лякають людей, лише шкодять мобілізації та заважають поповнювати ЗСУ новобранцями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни українська влада зіткнулася із серйозною кадровою кризою та кризою політичного управління, вважає політичний експерт Костянтин Матвієнко. Експерт переконаний, що у діючому парламенті ще можна сформувати коаліцію народної довіри, яка підготує урядову програму, підпише коаліційну угоду та сформулює візію політичного майбутнього України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що досвід війн 20-го століття свідчить про те, що молоді люди повинні брати участь у бойових діях, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На його думку, 27 років — абсолютно неадекватний вік мобілізації, який потрібно змінити. Він відзначив, що після війни молодь матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил і моральних прав, щоби брати на себе відповідальність за керівництво державою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини