Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ повідомили, де зараз йдуть найбільш жорстокі бої
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ повідомили, де зараз йдуть найбільш жорстокі бої

Найбільш жорстокі бої ідуть на Покровському та Курахівському напрямках, повідомив в коментарі Інтерфакс-Україна спікер оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин

21 червня 2024, 17:53 comments3775
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на Покровському та Курахівському напрямках, де українським Силам оборони протистоять до восьми ударних бригад РФ, повідомив спікер оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

У ЗСУ повідомили, де зараз йдуть найбільш жорстокі бої

Війна в Україні

За його словами, загарбники продовжують вести активні наступальні дії різної інтенсивності по всій лінії фронту, основні зусилля зосереджуючи на Покровському та Курахівському напрямках. Тут противник зосередив найбільшу кількість своїх штурмових підрозділів з восьми ударних бригад, сказав військовий.

Спікер підкреслив, що жорстокі бої на цих напрямках тривають вже кілька місяців, і за цей час українські воїни мужньо стримують просування ворога вперед.

Волошин повідомив, що на Покровському напрямку з початку доби вже відбулося 21 бойове зіткнення, і противник підтримує високу інтенсивність штурмових дій. Російські війська активно використовують авіацію для підтримки наступальних дій, як бомбардувальну, так і штурмову, додав спікер. Як підкреслив Волошин, ситуація є напруженою, Сили оборони вживають заходів для виснаження наступального потенціалу окупантів та недопущення їхнього просування вглиб нашої території.

Окрім того, за його інформацією, втрати ворога на Покровському напрямку складають 302 окупанти вбитими та пораненими. Крім того, знищено три бойові броньовані машини, одну гармату, два автомобілі, одиницю спецтехніки та наземну станцію управління БпЛА, пошкоджено три бронемашини та чотири артилерійські системи противника.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили за добу вже дві атаки ворога в районі Парасковіївки. Загалом, ситуація на напрямку залишається напруженою, російські війська зберігають високу активність, намагаючись просунутися в районах населених пунктів Красногорівка, Парасковіївка, Водяне та Костянтинівка, зазначив Волошин.

Волошин, відзначив що використовуючи чисельну перевагу, російська армія намагається нарощувати зусилля, але Силам оборони вдається не лише утримувати позиції, але й наносити удари артилерією та мінометами, знищувати та відкидати противника назад.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Мар’яна Безугла повідомила, що ворог прорвав позиції у Торецьку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини