Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ озвучили важливий висновок з теракту в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ озвучили важливий висновок з теракту в Москві

Українці повинні розуміли, що війна з РФ – екзистенційна

23 березня 2024, 20:15
Поділіться публікацією:

На думку заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, Кремль скористається терактом у "Крокусі", щоби позбавити росіян мінімальних прав.

У ЗСУ озвучили важливий висновок з теракту в Москві

Теракт у Москві влаштували щонайменше п'ятеро осіб. Фото з відкритих джерел

"Найближчим часом ми побачимо неіснуючі "зв'язки з Україною" та інший брєд, який стане підставою позбавити росіян навіть мінімальних прав. Тотальна диктатура, орієнтована на війну, тепер набуде просто нової, більш жорсткої форми. Висновок для українців може бути лише один, якщо за цей час він ще не сформувався, — ця війна є екзистенційною. Або вони нас, або ми їх", — наголосив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін додав, що не варто співчувати росіянам, бо, як показує практика, майже будь-які "цивільні з Москви" за один день перетворюються на окупантів у Бучі.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники просунулися та захопили нові території на околицях населених пунктів Тоненьке і Бердичі у районі окупованого міста Авдіївка Донецької області. Важкі бої з окупантами також тривають в Іванівському, Георгіївці, Семенівці та Роботиному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини