У ЗСУ назвали наступний населений пункт, який намагається захопити армія РФ після Авдіївки

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій розповів, де російська армія проводить активні штурми після захоплення Авдіївки.

Після виведення українських військових з Авдіївки та захоплення міста окупаційними силами, росіяни почали активний наступ на новий населений пункт – селище Ласточкине, яке розташоване за кілька кілометрів від захопленої Авдіївки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву речник ОСУВ "Таврія" Дмитра Лиховія в ефірі телемарафону.

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій заявив, що українські військові вийшли з Авдіївки на нові позиції та продовжують стримувати російську агресію на війні в Україні.

"Біля Авдіївки всі підрозділи Сил оборони, які перебували під загрозою блокування, відведені на нові порівняно більш вигідні позиції. Продовжують виконувати бойові завдання. Вони стоять на заваді подальшому просуванню ворога. Позиції були підготовлені, була здійснена фортифікація", - сказав Лиховій.

За словами речника Сил оборони "Таврія" росіяни активно намагаються наступати на наступний населений пункт поблизу Авдіївки – селище Ласточкине. Підрозділи ЗСУ за добу змогли відбити на цьому напрямку 14 атак російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, які втрати понесли росіяни за чотири місяці активних штурмів Авдіївки. Осінт-аналітики підрахували кількість втраченої техніки з обох сторін, а речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій озвучив російські втрати особового складу, зокрема кількість вбитих та поранених російських солдатів.

Також "Коментарі" писали, що російська авіація завдала удару по своєму підрозділу в Авдіївці.