Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська авіація завдала удару по своєму підрозділу в Авдіївці - АТЕШ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська авіація завдала удару по своєму підрозділу в Авдіївці - АТЕШ

Росіяни в Авдіївці продовжують зазнавати втрат, але тепер від своєї авіації.

18 лютого 2024, 10:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри вихід українських сил з Авдіївки, росіяни продовжують зазнавати врат у місті. Російська авіація завдала дружнього вогню по підрозділах артилерії 239 танкового полку Російської Федерації.

Російська авіація завдала удару по своєму підрозділу в Авдіївці - АТЕШ

Російська авіація. Фото з відкритих джерел

Військовий рух українців та кримських татар "АТЕШ" опублікував інформацію, що під час вильоту російської авіації були випадково атаковані позиції військ РФ в районі Авдіївки Донецької області. Під час дружнього вогню постраждали підрозділи артилерії 239 танкового полку

"Агент "АТЕШ" з числа військовослужбовців Росії, розповів нам про випадок дружнього вогню в районі Авдіївки. Під час чергового вильоту, ворожа авіація помилково завдала удару по позиціях, де знаходилися підрозділи артилерії 239 танкового полку Росії", — йдеться в заяві руху спротиву.

"АТЕШ" додає, що попри захоплення Авдіївки у росіян немає святкового настрою, адже українські ДРГ "не дають ніякого спокою окупантам". Бійці малими групами у формі противника проводять диверсію на позиціях росіян і завдають значних втрат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден відреагував на вихід українських сил з Авдіївки. Американський президент  назвав винних у захопленні українського міста.

Також "Коментарі" писали, що Інститут вивчення війни вказав на основні фактори, які вплинули на захоплення Авдіївки. За словами американських аналітиків це стало можливим завдяки тимчасовому контролю повітряного простору над містом, що допомогло росіянам провести вдалу наступальну операцію. Іншим фактором виявилось зменшення підтримки, зокрема і військової, від США та інших союзників України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/3555
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини