Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали ділянку фронту, де йдуть найактивніші бої з окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали ділянку фронту, де йдуть найактивніші бої з окупантами

Йде позиційна війна, є певний рух, але за найменшої можливості наші війська намагаються вирівнювати лінію фронту, якщо є якісь рухи

3 листопада 2022, 13:00 comments1075
Поділіться публікацією:

Вже кілька тижнів поспіль росіяни великими силами намагаються прорвати оборону ЗСУ у напрямку Бахмута та Авдіївки. Саме на цій ділянці фронту йдуть найзапекліші бої. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий.

У ЗСУ назвали ділянку фронту, де йдуть найактивніші бої з окупантами

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У ЗСУ зазначили, що ворог не розрізняє, де військові, а де цивільні, б'є з усього, що є, йде на штурм. У цьому напрямі Росія активно використовує ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню, міномети, танки, авіацію. На сьогоднішній день заяви російських пропагандистів про нібито прорив оборони ЗСУ не відповідають дійсності. Жодного просування росіяни, як не було, так і немає. Українська армія тримає оборону.

Спікер визнав, що йде позиційна війна, є певне просування, але за найменшої нагоди українські війська намагаються вирівнювати лінію фронту, якщо є якісь прориви.

Варто зазначити, що за даними голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, Бахмутський напрямок залишається одним із найгарячіших на фронті, а місто Бахмут день у день руйнується дедалі більше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білий дім заявив, що офіційні особи США та Китаю працюють над організацією особистої зустрічі між президентом Джо Байденом та головою Китаю Сі Цзіньпіном на саміті G20 на Балі у середині листопада. Які очікування від цієї зустрічі? Чи зможуть США та КНР знайти точки дотику? Чи ймовірно, що саміт G20 допоможе завершити російсько-українську війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини