Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ на Запоріжжі є загроза потрапити в оточення: що відбувається на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ на Запоріжжі є загроза потрапити в оточення: що відбувається на півдні

Біля Роботиного з трьох сторін територія контролюються росіянами, розповів Юрій Гудименко

25 лютого 2024, 21:15 comments2235
Поділіться публікацією:

Військовий  ЗСУ у відставці, керівник  ГО "Українське об'єднання "Мрія" Юрій Гудименко прогнозує ймовірні дії російських  загарбників на фронті найближчими  днями, пише "Главред"

У ЗСУ на Запоріжжі є загроза потрапити в оточення: що відбувається на півдні

Бої біля Роботиного (фото з відкритих джерел)

"Поки виглядає так, що у них триває повзучий наступ. Саме повзучий, тому що мова не йде про якісь швидкі прориви", — наголосив Гудименко   

При цьому, військовослужбовець ЗСУ у відставці не виключив швидкої  активізації  окупантів на лінії фронту в  Запорізькій області.

"Судячи з усього, вони хочуть до виборів закрити наш виступ на Роботинському напрямку, де ЗСУ вгризалися під час літнього контрнаступу. У нас фактично є там такий мішок, в якому знаходяться наші війська", — висловив колишній військовий свою думку.

За його словами,  це не можна називати  ризиком оточенням, проте з трьох сторін територія на цьому відрізку фронту  контролюється росіянами.

"Цей виступ не дуже великий, і, судячи з усього, перед виборами Росія хоче спробувати закрити цей виступ, тобто вирівняти фронт, щоб вийшов Путін і заявив, що Україна втратила все, що отримала під час літнього контрнаступу", — не виключив Гудименко  ворожих намірів.

При цьому. він   додає, що поки загарбники не можуть на цьому напрямку  похвалитись якимись  помітними успіхами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джонсон розповів про зміни настроїв щодо здатності України повернути Крим. Колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що позиції Путіна у Криму стали слабші, а Україна з допомогою західної зброї здатна повернути півострів. За словами британського політика також змінилось сприйняття людей у тому, що Україна може деокупувати Крим. 

Борис Джонсон заявив про зміни щодо шансів України провести деокупацію Криму, який Росія незаконно анексувала у 2014 році.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини