Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського вперше назвали ім'я зрадника, який здав Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського вперше назвали ім'я зрадника, який здав Херсон

Колаборанта затримали ще у березні

19 червня 2022, 08:35 comments2716
Поділіться публікацією:

Російським військам вдалося порівняно швидко окупувати Херсонську область через зраду у лавах СБУ. Співробітник СБУ Ігор Садохін допоміг окупантам у якнайшвидші терміни взяти під контроль важливу область. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського вперше назвали ім'я зрадника, який здав Херсон

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Радник глави ВП зазначив, що він не відкрив якусь нову інформацію. Адже всім спочатку було відомо, що російським окупантам хтось міг допомагати, оскільки вони так швидко зайшли до Херсонської області. Ну, до того ж, першим про зраду Ігоря Садохіна заявив голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

За словами Олексія Арестовича, Ігор Садохін був завербований російськими спецслужбами, постійно з ними спілкувався. В Україні ж він обіймав посаду "або помічника голови СБУ області, або його заступника".

Таким чином, розповів Арестович, у руках ворога опинилися всі дані про мінні поля регіону. Також Росія дізналася, де було зосереджено основні сили української армії. Колаборант також керував ударами російської авіації по скупченнях українських сил, а також по українських складах із боєприпасами.

Олексій Арестович зазначив, що зрадника було затримано ще у березні. Президентським указом було звільнено голову СБУ Херсонської області Сергія Криворучка. Глава держави позбавив його звання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джонсон заявив, що Заходу лише на руку, якщо Путін і надалі думатиме, що зможе стерти українську націю з землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини