Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського визнали, що рішення щодо отримання Україною F-16 вже ухвалено
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського визнали, що рішення щодо отримання Україною F-16 вже ухвалено

Михайло Подоляк заявив, що рішення щодо передачі Україні винищувачів вже практично прийнято, залишилися технічні моменти

20 травня 2023, 15:24
Поділіться публікацією:

Україна отримає від партнерів американські винищувачі F-16. Рішення вже практично ухвалено. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "24 каналу" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського визнали, що рішення щодо отримання Україною F-16 вже ухвалено

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

"Залишилося два питання, які дуже інтенсивно обговорюються, як і напередодні створення танкової коаліції. Це вже практично ухвалені рішення. Я хочу, щоб ви були усвідомлені цього — країни ухвалили рішення. Вони вже усвідомлюють, що нам передадуть всю цю зброю, включаючи F — 16", — зазначив Подоляк.

За його словами, зараз союзники України зайняті тим, що обговорюють технічні нюанси, а саме як зробити так, щоб обслуговування літаків проходило максимально швидко і ефективно.

Михайло Подоляк наголосив, що немає жодних сумнівів у тому, що Україна отримає всю необхідну зброю для того, щоб перемогти Росію. Адже ще донедавна здавалося, що неможливо отримати сучасні танки, далекобійні ракети, але, як видно, сьогодні в України є і танки, є і далекобійні ракети Storm Shadow. Незабаром будуть і літаки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду 450 днів відкритої війни Росії проти України, наша країна зустріла, відбиваючи чергові атаки ворожих дронів. Почастішали останнім часом і ракетні обстріли. Втрачаючи ініціативу на землі, у тому числі в районі Бахмута, росіяни все частіше вдаються до тактики повітряного – дистанційного – терору. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про головні висновки на цьому етапі війни, а також про перспективи подальшого розвитку подій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на які рішення очікувати за підсумками саміту G7 – що вони означатимуть для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини