Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на заклик екс-міністра Румунії поділити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заклик екс-міністра Румунії поділити Україну

18 вересня 2022, 17:11 comments1354
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву колишнього міністра закордонних справ Румунії Андрія Марга, який сказав, що Україну треба поділити. Відтак український політик сказав, що колишній румунський посадовець  має розуміти перспективу кримінальної відповідальності за свої заклики. Відповідну заяву Подоляк зробив у Twitter.

У Зеленського відреагували на заклик екс-міністра Румунії поділити Україну

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Якщо румунський пан Марга робить свої заяви "з усією відповідальністю", то має розуміти і перспективу кримінальної відповідальності. За посягання на цілісність та суверенітет іншої держави. "Агентна криза" спонукає Росію діставати з шафи навіть найбільш забутий політичний нафталін.", — зазначив Подоляк.

Відомо, що раніше Марга закликав офіційний Київ віддати частини України Угорщині, Румунії, Польщі та Росії.

"Я з усією відповідальністю кажу, що Україна знаходиться у неприродних кордонах. Вона має поступитися Закарпаттям Угорщині, Галичиною — Польщі, Румунії — Буковиною, а Росії — Донбасом і Кримом. Це території інших країн, інакше будуть конфлікти", — заявив румунський політик.

 Керівник Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум", політичний експерт Валерій Димов нагадує, що Марга – екс-політик. А скандальну заяву він зробив під час презентації своєї книги. У Румунії, наголошує Валерій Димов, існують експансіоністські настрої. І, на жаль, є ґрунт для такого роду заяв, як зробив Марга. На думку Валерія Димова, головною проблемою є шовіністична імперська політика Росії та Путіна. Валерій Димов наголошує, що тіні минулого ведуть лише до краху, занепаду, заважаючи йти у майбутнє.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

18 вересня 2022, 18:06

CeКс 3накомcтва Беcплатно, анонимнo и без гeмоpоя ----- https://xurl.es/4igiz

Ігор

18 вересня 2022, 17:02

Коли вони встигають весь інформаційний простір моніторити та реагувати? Їх не хвилює, що вони Україну - всьо. Вони сподіваються так впливати на мізки населення, що воно буде гинути з посмішкою і віддано хвалити вождя. Так було за Сталіна і Чаушеску.


Новини