Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на слова Лукашенка про контрнаступ ЗСУ, якого «немає і бути не може»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на слова Лукашенка про контрнаступ ЗСУ, якого «немає і бути не може»

Михайло Подоляк заявив, що Лукашенко називає контрнаступ вигадкою та ставить "зуби дракона"

20 травня 2023, 10:30 comments3168
Поділіться публікацією:

Заяви самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка – це просто галас, на який немає сенсу навіть якось реагувати. Справа в тому, що ця людина сьогодні повністю підконтрольна Кремлю, але при цьому вона не має доступу до точної та перевіреної інформації, її ніхто не інформує про те, як насправді справи. Тому Лукашенко може робити будь-які заяви, але за ними нічого не варто. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "24 каналу" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на слова Лукашенка про контрнаступ ЗСУ, якого «немає і бути не може»

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Зазначимо, після тривалої паузи днями Олександр Лукашенко знову нагадав про себе гучною заявою. Самопроголошений президент Білорусі заявив, що вважає інформацію про український контрнаступ вигадкою, за якою нічого не вартує. Лукашенко також назвав самогубством для українських військових продовжувати бої проти росіян, які перевершують ЗСУ як за чисельністю, так і за кількістю сучасної військової техніки.

У свою чергу Михайло Подоляк нагадав, що Лукашенку разом із Путіним доведеться відповідати за всі ті злочини, які скоїла Росія проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники Головного управління розвідки Міністерства України підтвердили, що у самопроголошеного президента Республіки Білорусь (РБ) Олександра Лукашенка проблеми зі здоров'ям. Про можливе погіршення стану Лукашенка заговорили після його поїздки до Москви на парад 9 травня. Він виглядав болісно і навіть пропустив частину заходів. Чим загрожує ймовірне дострокове звільнення Лукашенка з окупованого ним президентського посту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

20 травня 2023, 09:46

Ми ще з передвиборчої кампанії не чули від великого комбінатора Зе Бендера ні слова правди. Юдеї з обох сторін розігрівають засліплену чернь нацистами та фашистами. І німців подраконять і увагу черні від тоталітарних узурпаторів відвернуть. Насміхатись над підготовкою до оборони країни можуть тільки корумповані розкрадачі і брехуни, які самі крали, а іншим шашлики обіцяли. А от щодо армії, то вбивати 1 до 10 слабка армія не буде.


Новини