Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на пропозиції про мирні переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на пропозиції про мирні переговори з Росією

Михайло Подоляк пояснив, чому Україна не веде мирні переговори з Росією, попри заяви Кремля про відкритість до угод про закінчення війни.

29 листопада 2023, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Росія ніколи не хотіла "справжніх мирних переговорів" про закінчення війни, а лише ставила ультиматуми для України. Подоляк наголосив, що у Кремлі й надалі говорять про потребу виконати "всі цілі СВО".

У Зеленського відреагували на пропозиції про мирні переговори з Росією

Подоляк про мирні переговори з Росією щодо закінчення війни. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк відреагував на інформацію ЗМІ та заяви російських чиновників, що Кремль пропонував Україні мирну угоду для закінчення війни у лютому 2022 року та в подальший період. За словами радника ОП Росія почала повномасштабну війну в Україні з планами знищити незалежність країни та встановити свій маріонетковий уряд.

"Тому "справжніх мирних переговорів" ні в лютому-березні 2022 року, ні в будь-який інший час, не кажучи вже про сьогодні, не було і бути не могло. Не живіть ілюзіями", — повідомив Подоляк у соціальній мережі X та додав, що "Росія ніколи не брала участі в переговорах, а натомість вона видала ультиматуми, вимагаючи визнання свого права вбивати".

Подоляк пояснює, що Росія не хоче програти війну, тому мирними переговорами пробує уникнути відповідальності за масові воєнні злочини: викрадення дітей, масові вбивства, системні катування українців, фільтраційні табори та інше. Радник ОП вказує, що Росія мирними переговорами спробує отримати паузу на війні, збільшить виробництво озброєння, створить інформаційний хаос та різко знову почне війну.

"Росія ніколи не пропонує справжніх переговорів, поки не зазнає серйозних поразок", — наголосив представник Зеленського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО зробив заяву щодо мирних переговорів між Україною та Росією.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який назвав головні причини війни Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини