Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на страхи Маска, що тепер війна в Україні триватиме роками
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на страхи Маска, що тепер війна в Україні триватиме роками

В Офісі президента нагадали, що війна може закінчитися одразу, як тільки Путін віддасть команду про виведення російських військ з української території

22 квітня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Відомий американський мільярдер та винахідник Ілон Маск висловив стурбованість щодо відсутності стратегії виходу з війни в Україні, водночас радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відзначив "реалістичну" стратегію – виведення російських військ з української території. Як передає портал "Коментарі", свою думку Михайло Подоляк подав у соцмережі Х.

У Зеленського відповіли на страхи Маска, що тепер війна в Україні триватиме роками

Ілон Маск. Фото: з відкритих джерел

"Найбільше мене турбує те, що немає жодної стратегії виходу, просто вічна війна, в якій діти гинуть в окопах від артилерії або від кулеметів та снайперів, на мінних полях", — висловився раніше Маск, реагуючи на схвалення Палатою представників американського Конгресу законопроекту про виділення додаткової допомоги для України.

У свою чергу Михайло Подоляк, коментуючи повідомлення Ілона Маска, заявив, що після таких постів світових інфлюєнсерів "доводиться вкотре дивуватися з дефіциту елементарної логіки в сучасному світі".

Радник глави Офісу президента України вважає, що реалістична, об'єктивна "стратегія виходу" кричуще проста.

"Агресор (РФ) беззастережно залишає чужу суверенну територію, і гаряча фаза війни негайно закінчується. Я чудово розумію, що іноді прості істини вкрай важко усвідомити, але все ж таки повторю: агресор (РФ), який неспровоковано напав на іншу країну з єдиною метою – окупувати/вбити/захопити, залишає чужу територію, повертає вкрадене, відновлює верховенство міжнародного права. Що в цьому складного? Яку ще стратегію виходу слід шукати/обговорювати? І чи можна побудувати щось лише на несправедливості?", — зазначив Михайло Подоляк. 

Також видання "Коментарі" повідомляло – допомога Україні від США: про що говорить голосування у Конгресі, які будуть наслідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини