Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на чергову скандальну заяву Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на чергову скандальну заяву Трампа

Подоляк відповів Трампу - відмова України від своїх територій не може навіть розглядатися, бо це питання самоповаги та свободи

30 червня 2023, 14:12
Поділіться публікацією:

Україна не поступатиметься територією, заради завершення війни. Це питання самоповаги та свободи. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відповіли на чергову скандальну заяву Трампа

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник глави Офісу президента пояснив, що Україна не віддаватиме частину своїх територій Росії, щоб зупинити війну, оскільки такі примітивні угоди лише призведуть до ескалації конфлікту та наступних етапів війни. Поступка агресору – провокує розширення агресивних дій та зростання загарбницьких апетитів.

"Втім, жодна зріла та суверенна країна ніколи не піде на подібні угоди, якщо хоче зберегти самоповагу та свободу. І ніколи не запропонує самогубство іншим країнам-партнерам. Це ж аксіома", — написав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, в інтерв'ю Reuters Дональд Трамп звернув увагу, що повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, яке почалося ще 16 місяців тому, не припиняється. І одним із варіантів, щоб його припинити може бути згода України на відмову від частини своїх територій на користь Росії.

Слід зазначити, що Трамп неодноразово висловлював свою підтримку російському диктатору та виступав проти допомоги нашій країні. Крім того, Трамп неодноразово робив скандальні заяви про те, що якби він був зараз президентом США, то війна в Україні завершилася б за один день, адже йому нібито вдалося б примирити президентів України та Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що йому здалися "незрозумілими" слова екс-президента США Дональда Трампа про те, що він би досяг завершення повномасштабної війни проти України за одну добу, посадивши Київ і Москву за стіл переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини