Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, як уже почало діяти "перемир'я Путіна"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, як уже почало діяти "перемир'я Путіна"

Михайло Подоляк розповів про сутність російського "перемир'я"

6 січня 2023, 16:45 comments3951
Поділіться публікацією:

Повітряна тривога, яка лунала сьогодні по всій країні, і сьогоднішній обстріл Херсона показують усю сутність перемир'я, яке вчора ініціював путінський режим. Те, що сталося сьогодні в Україні, вкотре показує, що вірити росіянам немає жодного сенсу. Як передає видання "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, як уже почало діяти "перемир'я Путіна"

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"6 січня. По всій Україні повітряна тривога. Діти в холодних бомбосховищах. У Херсоні атаковано пожежну станцію. Це сутність російського "перемир'я". Вбивати в спину, імітуючи тишу. Тож "Ніколи"... Ніколи не сприймайте слова Росії серйозно. Це завжди примітивний цинічний обман”, – написав Михайло Подоляк.

Зазначимо, вчора російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу запровадити з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню на всій лінії бойового зіткнення в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". Про що говорить такий перебіг Кремля? Що слід розуміти Україні та Заходу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ в Україні більше не стріляє: Шойгу відрапортували Путіну, що виконали його наказ і російські військові не ведуть вогонь в Україні по всій лінії фронту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – попри єдину позицію Заходу в Європейському Союзі знайшлася країна, яка похвалила "перемир'я" від Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини