Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли про досягнення "проміжного підсумку" війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про досягнення "проміжного підсумку" війни

В Офісі президента впевнені, що Україна досягла "проміжного підсумку" війни

14 листопада 2023, 17:59
Поділіться публікацією:

Україна у своєму протистоянні з Росією досягла "проміжного підсумку", остаточним результатом має стати програш РФ. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. 

У Зеленського розповіли про досягнення "проміжного підсумку" війни

Михайло Подоляк

"РФ зав’язла у важких боях і нікуди вже не просувається. І не просунеться. Репутація російської армії та ВПК має вкрай непрезентабельний вигляд. Огидний, — написав в своєму телеграм-каналі Михайло Подоляк. - РФ змушена вже відверто мілітаризувати всю країну, нескінченно мобілізувати непотрібних людей із бідних регіонів і з в'язниць, шукати снаряди. І все це лише для того, щоб вистояти в Україні. РФ уже явно не виглядає вчорашнім "впливовим світовим гравцем", який може й повинен писати світові правила". 

Але, як зазначають в Офісі президента, це не є остаточним результатом. Більше того, зазначають, що "це не означає, що далі буде легше". Майбутнє України Михайло Подоляк окреслює чотирма словами – "важко, жорстоко, криваво, депресивно". 

Для неминучого програшу Росії, на якому наголошують у Офісі президента, захід має постачати новітню зброю у необхідних обсягах.

"Зброя – її технологічність, обсяг та своєчасність постачання – має значення. І саме це – єдине правильне рішення", — наголошує Михайло Подоляк.

Тим часом, Зеленський закликав українців готуватися до захисту: про що йдеться. Росія готується до зими, тож в Україні вся увага має бути зосереджена на захисті.

Народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з Донбасу

Олександра Пахмутова заспівала разом з українськими дітьми на своєму концерті.

А екс-командувач НАТО зробив несподівану пропозицію: корейський сценарій для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 листопада 2023, 18:07

Самозакохані пихаті корумповані гопники завжди вели свої країни у прірву. Вже один Фюрер завів німців. У Японії був пихатий неадекват. Іспанія. Кампучія Пол Пота. Нацист Нетаньяху. Мао вперто впроваджував культурну революцію. Цікаво, що населення тих країн, перетворене на біснуватих овець, було до останнього покірним.


Новини