Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського різко відповіли на заяву Путіна про "вагомий" результат у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського різко відповіли на заяву Путіна про "вагомий" результат у війні

Заяви Путіна про "результат" у війні означають лише бажання вести загарбницьку війну

7 грудня 2022, 21:05 comments1806
Поділіться публікацією:

В Офісі президента відреагували на заяву президента РФ, який сказав, що  окупація частини територій України є "вагомим" результатом,це означає лише бажання вести загарбницьку війну. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на слова радника голови Офісу президента України Михайла Подоляка.

 У Зеленського різко відповіли на заяву Путіна про "вагомий" результат у війні

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

7 грудня Путін сказав, що "значущим" результатом для РФ є те, що з'явились "нові території" та порівняв себе з Петром І.

 Реагуючи на таку цинічну заяву Путіна, Михайло Подоляк   заявив, що РФ веде загарбницьку війну геноцидного типу, щоб завойовувати нові території.

"Маски скинуто. Забудьте про "провокації НАТО", "денацифікацію" та інші забуті casus belli. Путін підтвердив те, що було очевидно всьому світу. Хтось іще хоче "врегулювання"?", — написав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І. Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягнутися на тривалий термін. Окрім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши себе з Петром І. Очільник Кремля приписав Росії Азовське море та  вкотре згадав історію. Окрім цього, він вже традиційно заяви, що Росія нібито не починала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "порятунок" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".

Також "Коментарі" писали про те, що  Путін визнав втечу окупантів з поля бою та заявив про розстріли в ЗСУ. Президент РФ розповів чергову брехню про ЗСУ. За його словами, в Україні нібито за залишення бойових позицій, розстрілюють перед строєм військових. Натомість у РФ нічого подібного нема. Але він таки визнав, що російські окупанти тікають з поля бою, проте, це не масові випадки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини