Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому в Росії все ще не закінчуються ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому в Росії все ще не закінчуються ракети

Михайло Подоляк заявив, що є країни, які періодично говорять про "мир" та паралельно шукають можливість забезпечити Росію необхідним для будівництва ракет

20 травня 2023, 11:54
Поділіться публікацією:

Сьогодні є чимало країн, які публічно заявляють про підтримку миру та готовність сприяти встановленню миру в Україні, а насправді всіма можливими засобами підтримують країну-агресора. Такі країни постачають Росію технології, необхідні будівництва нових ракет. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в розмові з журналістами "24 каналу" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому в Росії все ще не закінчуються ракети

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП висловив сподівання, що після введення 11-го пакету санкцій проти Росії у Москви суттєво скоротяться шляхи, як завозити необхідні технології до РФ.

При цьому Михайло Подоляк зазначив, що Києву добре відомо, які країни сьогодні допомагають Росії із придбанням заборонених технологій. Ці технології необхідні Кремлю для створення нових ракет.

Подоляк не став публічно називати ці країни, але наголосив, що вони час від часу цинічно говорять про бажання допомогти із встановленням миру в Україні. Поки ці країни говорять про мир, вони шукають можливості, як ще більше технологій поставити в РФ, допомогти агресору.

"У нас є робоча група при Офісі президента Макфола-Єрмака, яка займається аналізом санкцій, які вже запроваджено та аналізом можливості їх обходити. Ці аналітичні продукти передають нашим партнерам європейських комісій, які вивчають додаткову можливість Росії обходити санкції", — заявив Подоляк.

За його словами, Кремль справді не припинив виробництво ракет, але якщо говорити про обсяги, то вони суттєво скоротилися. Сьогодні у Москви не так багато коштів, як було раніше. РФ немає необхідного ресурсу для затяжної війни високої інтенсивності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду 450 днів відкритої війни Росії проти України, наша країна зустріла, відбиваючи чергові атаки ворожих дронів. Почастішали останнім часом і ракетні обстріли. Втрачаючи ініціативу на землі, у тому числі в районі Бахмута, росіяни все частіше вдаються до тактики повітряного – дистанційного – терору. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про головні висновки на цьому етапі війни, а також про перспективи подальшого розвитку подій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини