У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали удар по Бєлгороду

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що росіяни визнали удар по Бєлгороду, бо бояться деморалізації росіян

Росіяни визнали, що самі скинули авіабомбу на Білгород, щоби не деморалізувати громадян. Керівництво РФ боїться визнавати, що їхня країна може виявитися незахищеною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, що після випадкового удару по Білгороду росіяни порахували ризики і тому визнали, що самі бомбардували свою територію.

"Вони порахували ризики. Якщо вони скажуть, що Україна атакувала - тоді це суттєво деморалізує додатково. Тоді в Росії почнуть говорити, а де ППО? Вони тоді розумітимуть, що Росія не захищена", - зазначив Подоляк.

Михайло Подоляк додав, що після таких випадків, як у Білгороді, залякування Кремля та диктатора Володимира Путіна виглядають смішно.

"Я зараз анекдотично скажу. Коли Путін виходить і каже, що ми можемо використовувати тактичну ядерну зброю, тут питання не у Воронежі вона буде? Там же ППО немає. У нас то ППО є, а у них же немає", - наголосив радник. глави ВП.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Міноборони РФ зізналися, що росіяни зізналися, що самі бомбардували Бєлгород.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступальна операція ЗСУ вже йде, запевняє заступник міністра оборони України Ганна Маляр. Вона також підкреслила, що наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім як від інформації про стан російських окупаційних військ, так і від здібностей, можливостей наших Сил оборони. Як розцінюєте подібні заяви та весь медійний шум щодо наступальних дій ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.