Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому реалізувати план перемоги без ударів углиб РФ буде нереально
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому реалізувати план перемоги без ударів углиб РФ буде нереально

Михайло Подоляк розкрив нові деталі щодо плану перемоги

сьогодні, 08:07
Поділіться публікацією:

Головна суть плану перемоги дуже проста – це масштабні соціальні протести до РФ і повернення Москви до поваги міжнародного права. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому реалізувати план перемоги без ударів углиб РФ буде нереально

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Військовим шляхом звільняти всю територію для сучасного типу війни – це нонсенс. Тому що вам треба створити тиск на певних напрямках окремо військовий, окремо економічний", – зазначив радник.

Він уточнив, чи військовий тиск означає масштабування відповідних військових дій на територію Росії. Воно може бути сухопутним, як у Курській області. при цьому Михайло Подоляк уточнив, що територія Росії є надто великою і атакувати понад 80 регіонів РФ – досить складне завдання.

"Але, ви можете масштабувати війну за рахунок масштабних ударів у глибину території РФ, щоб практично кожен військовий об'єкт, а їх багато, практично скрізь територією Росії. І тоді люди відчувають війну як таку", — підкреслив Подоляк.

Радник глави ОП підкреслив, що Росія може диктувати свої умови, тільки коли грає не за правилами. Але, як тільки перенести будь-які дії на територію РФ, то з'ясовується, що вони дуже бояться.

"А що таке страх громадян РФ — це різкий протест. Це і є фінал справедливої війни", — пояснив Михайло Подоляк.

Він уточнив, що президент України досить чітко каже, що потрібно перейти до логічно продуманих адекватних оцінок того, що відбувається.

"Хочете переговорів — добре. Але переговори не на умовах Росії, а лише через примус Росії", — підсумував Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ентоні Блінкен розповів про реакцію США на план перемоги Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини