Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського оголосили список українських цілей у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського оголосили список українських цілей у Криму

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, чи Україна припинятиме атаки на окупантів у Криму

30 серпня 2023, 19:54
Поділіться публікацією:

Україна не припинятиме атаки на позиції окупантів у Криму. При цьому однією з головних цілей залишається Кримський міст, який Україна не вважає цивільним об'єктом, оскільки ним йде постачання кримського угруповання окупантів, а також інших частин армії РФ, заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Про це повідомляють "Коментарі".

У Зеленського оголосили список українських цілей у Криму

Михайло Подоляк

"Ніхто не збирається завдавати ударів по цивільній інфраструктурі — це безсумнівно, — заявив Михайло Подоляк. — Крім цих незаконних об'єктів типу Керченського мосту. Ми його не вважаємо цивільним, ми його відносимо до категорії військових мостів, тому що залізничне сполучення на цьому мосту використовується виключно для постачання снарядів, ракет, бронетехніки, для підвезення мобілізованих тощо. Усі об'єкти, всі бази (а їх понад двісті баз), всі аеродроми військового призначення, звичайно, будуть під ризиками інтенсивних ударів безпілотників або ракет".

Нагадаємо, що цієї ночі Україна завдала одного з найбільш масованих ударів безпілотниками по силах окупантів, як на окупованих територіях, так і в самій Росії. Серед найбільш віддалених цілей виявився аеродром у Пскові, де розміщувалися військово-транспортні літаки. За даними з відкритих джерел, на аеродромі базується 334 військово-транспортний авіаполк російської армії. Чотири літаки Іл-76, за даними ГУР Міноборони України, було знищено. Ще кілька – пошкоджено.

Усього атакам дронів були піддані цілі в шести російських регіонах і в анексованому Севастополі.

Тим часом, у Росії загрожують "військовою відповіддю" Естонії за атаку на Псков.

Посол Великобританії прокоментувала "спеціальний статус" Криму.

А на Землі виявили перші об'єкти з-за меж Сонячної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини