Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали три варіанти завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали три варіанти завершення війни

Йдеться про виграш чи програш України та про умовний "Мінськ-3"

13 липня 2023, 10:27 comments2280
Поділіться публікацією:

Є лише три варіанти завершення повномасштабної війни, яка продовжується в Україні. Перший варіант – перемога України, другий – поразка України. Третій варіант – умовний Мінськ-3. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського назвали три варіанти завершення війни

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, перший варіант – це головна мета України, коли український народ тріумфуватиме, бо переможе у війні, матиме чіткі та стійкі партнерські відносини з низкою передових держав світу. Це дасть можливість Україні домінувати у регіоні в повному обсязі. Михайло Подоляк наголосив, важливою особливістю такого результату подій має стати те, що з'явиться зона демілітаризації з Російською Федерацією, РФ позбавлять ракет певної дальності, а також буде проведено саміт контролю над ядерними арсеналами Росії.

За словами Подоляка, другий варіант означає поразку України. Тоді Україна припинить своє існування як незалежну державу. Цією станеться не одномоментно, але за кілька років цей процес закінчиться.

Радник глави Офісу президента наголосив, що третій варіант умовно можна назвати варіантом – посередині. Коли Україна не програє, та й не переможе.

"Це означає, що ви просто вмиратимете дуже повільно. Підключатимуть вам апарат, який підтримуватиме ваше життя", — заявив радник голови ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підбиваючи підсумки дводенного саміту НАТО у Вільнюсі, президент України Володимир Зеленський наголосив, що хоч ми не отримали запрошення до Альянсу, натомість нам точно дали зрозуміти, що ми там будемо. Щоправда, поки що – не зрозуміло, коли саме. Однозначно – після війни, вистояти в якій нам обіцяли всі партнери, зокрема, закріпивши це у гарантіях безпеки для України від "Великої сімки". Головними висновками після саміту із виданням "Коментарі" поділилися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини