Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали головну перевагу та основну слабкість Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали головну перевагу та основну слабкість Росії у війні

Михайло Подоляк пояснив, які переваги та недоліки має Росія під керівництвом Путіна.

26 листопада 2023, 19:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Путін під час війни проти України перетворив Росію на сталінський табір. На думку подоляка такий фактор має перевагу для Росії, одна лише в короткостроковій перспективі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Подоляка для видання УНІАН.

У Зеленського назвали головну перевагу та основну слабкість Росії у війні

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк стверджує, що російське суспільство під режимом Путіна не ставить жодних питань до влади та готове віддати власне життя заради цілей Кремля. Саме це і є перевагою Росії.

"Невичерпний ресурс людей, які не ставлять питань, які готові жити в таборі, які готові підкорятися, які готові не конфліктувати з владою", — говорить Подоляк та додає, що Росія "має великий обсяг живого ресурсу, який не шкода витрачати".

Однак, представник Офісу президента також вказав на слабке місце в Росії Путіна.

"Я бачу вкрай слабку системну управлінську вертикаль, за винятком окремих персонажів. Я бачу абсолютно психологічно нестійкого авторитарного диктатора, який ідеологічно досить примітивний і психологічно вкрай боягузливий", — стверджує Подоляк.

Як приклад такої поведінки Подоляк навів заколот Пригожина, який став справжнім шоком для кремлівських еліт. Чиновник пояснює, що сучасна російська еліта просто не може розв'язувати питання, які стоять перед Росією під час війни. Саме ці рішення впливають на діяльність усієї країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського розповіли, що насправді пропонує Росія Україні у мирних переговорах.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на 10 річницю Революції Гідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини