Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського дали відповідь Кремлю про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського дали відповідь Кремлю про переговори

В ОП відповіли Пєскову про переговори: настане час, і ми зафіксуємо наші умови

4 липня 2022, 07:04 comments1210
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента відповів прес-секретарю президента Росії Дмитру Пєскову на пропозицію розпочати прямі переговори щодо припинення бойових дій в Україні. У ОП вважають, що така прагнення вести мирні переговори можна лише вітати, але Україна має свою низку умов таких переговорів, серед головного – повне виведення окупаційних військ з території України, повернення викрадених українців та запуск та механізм репарацій. Як передає портал "Коментарі", про це Михайло Подоляк написав у себе на Twitter.

У Зеленського дали відповідь Кремлю про переговори

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП зазначив, що Росія має піти на те, щоб негайно припинити вогонь в Україні, вивести свої z-війська, далі погодитися на повернення всіх викрадених громадян України, після чого прийняти умови механізму репарацій. І найголовніше – Кремль має ухвалити суверенітет України.

"Російська сторона добре знає наші умови. Шеф Пєскова може не переживати: настане час, і ми зафіксуємо їх на папері", – підсумував Подоляк.

Зазначимо, "Коментарі" повідомляли, що передувала такій відповіді Подоляка заява прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, який заявив, що Заходу треба перестати перешкоджати тому, щоб Україна та Росія сіли за стіл переговорів, де домовилися про новий документ та припинення війни. При цьому спікер російського президента попередив, що Україні потрібно зрозуміти та прийняти умови, які виставляє Кремль, мовляв, рано чи пізно це все одно відбудеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гучні вибухи в російському Бєлгороді: руйнування 11 багатоповерхівок — загиблі та поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини