Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського чесно відповіли, скільки часу Україна може протриматися без західної допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського чесно відповіли, скільки часу Україна може протриматися без західної допомоги

Арахамія упевнений, що допомога США буде проголосована у найближчі два місяці

11 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

В Україні  ще мають  ресурси, щоб  продовжити війну, з цієї причини  ситуація з отриманням  військової допомоги із заходу є  складною, проте не критичною.

У Зеленського чесно відповіли, скільки часу Україна може протриматися без західної допомоги

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

Як сказав очільник парламентської  фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, відповідаючи на запитання   азербайджанського  видання Report,  в Україні  шукатимуть  можливості, щоб профінансувати мобілізаційні заходи  з внутрішніх джерел,  бо  із зовнішніми справами не дуже добре.

При цьому, політик  він  сказав, що Євросоюз  схвалив програму на 50 мільярдів євро, що поступатимуть протягом наступних 4 років, отже  "певні кошти" на найближчий час  Україна має. Проте  з американською допомогою  справа складніша, бо там  не вирішено  внутрішні питання.

Проте,  парламентський діяч  має переконання, що  допомога від Сполучених Штатів буде  вирішена протягом  ближчих двох місяців.

"У нас вистачить ресурсів на два місяці, тому ми почуваємося у безпеці", — продовжив  Арахамія .

Ще народний депутат  сказав, що в Україні  частково покладаються на допомогу союзників із Заходу  у вирішенні  питання  навчання військовослужбовців, певна кількість  яких проходила  навчання  на території  Румунії, Франції, Італії, Іспанії та інших  державах  їх коштом.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арахамія назвав пункти у мобілізаційному законопроєкті, які точно приберуть до другого читання. Профільний комітет парламенту доопрацьовуватиме новий законопроєкт щодо мобілізації, який учора був прийнятий у першому читанні, тому що "питання до нього є у всіх". Є вже кілька моментів, які перебувають у роботі. 

Також Давид Арахамія назвав питання, що вже перебувають у роботі. А саме: щодо людей з інвалідністю та тих, хто доглядає їх, залишимо все в редакції чинного законодавства.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 лютого 2024, 00:21

Дайте бажаючим спокійно поки є час виїхати в розумово розвинуті країни щоб потім під обстрілами не гинути. Бо вам нічого не загрожує і всіх кошерних ви завчасно зможете евакуювати, а от до інших вам байдуже. Не можна так, що якщо не по-вашому, то нехай всі гинуть.


Новини