Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Збройних силах розповіли, чи окупанти таки захопили Новоолександрівку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Збройних силах розповіли, чи окупанти таки захопили Новоолександрівку

Як відзначив в коментарі «Еспресо» речник 110-ї окремої механізованої бригади Іван Сєкач, окупанти, дійсно, штурмують населений пункт, але про його втрату не йдеться

14 червня 2024, 17:23
Поділіться публікацією:

На Покровському напрямку триває наступ російських військ, зокрема в селі Новоолександрівка Донецької області, де точаться запеклі бої, проте окупанти не змогли захопити населений пункт. Зокрема, про це повідомив речник 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач.

У Збройних силах розповіли, чи окупанти таки захопили Новоолександрівку

Новоолександрівка

Військовий зазначив, що бойові дії тривають по всій лінії зіткнення, з особливим загостренням на Покровському напрямку. Ворог атакує як позиції 110-ї ОМБр, так і сусідні підрозділи.

За його словами, на ділянці відповідальності 110-ї ОМБр бої відбуваються у Новоолександрівці. Окупанти намагаються зайняти це село, але їхні твердження про захоплення Новоолександрівки – неправдиві. Як каже Сєкач, бої точаться безпосередньо в цьому населеному пункті, і ворог не може закріпитися, оскільки будь-які ворожі сили, що заходять туди, негайно знищуються.

Він додав, що стає очевидним, що загарбники кидають в бій усі свої сили. Росіяни збирають війська з різних точок, наприклад, з Очеретиного, і кидають їх у наступ. При цьому, як підкреслює Сєкач, ворог зазнає значних втрат убитими та пораненими.

За його словами, учора, 13 червня, він бачив, як з Авдіївки рухалася ворожа БМП, яка доїхала лише до Очеретиного, де була уражена і знищена. Тобто, додає військовий, окупанти вже навіть з Авдіївки намагаються підтягувати сили.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на тлі запеклих боїв на фронті та терористичних ракетних ударів по містам України кремлівський диктатор Володимир Путін озвучив свій "мирний план" щодо припинення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини