Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих

Через обстріл дитячого садочка у Запоріжжі тіла людей діставали з-під завалів

сьогодні, 08:38
Поділіться публікацією:

Троє людей загинули, 19 дістали поранення. Серед поранених 8-річна дівчинка.Такі наслідки  ворожої атаки по обласному центру Запоріжжя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Запорізької ОВА Івана Федорова.

У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих

Обстріл Запоріжжя. Фото: Іван Федоров

Впродовж доби окупанти завдали 303 удари по 9 населених пунктах Запорізької області.

Ворог наніс ракетний удар по Запоріжжю.

▪ Війська рф здійснили 17 авіаційних ударів по Малій Токмачці.

170 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку та Левадне.

▪ 4 обстріли з РСЗВ накрили Роботине та Малу Токмачку.

▪ 111 артобстрілів завдано по території  Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

Надійшло 77 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора у Запоріжжі близько 09:15 пролунали вибухи. Перед цим для Запоріжжя та Дніпра було оголошено небезпеку у зв’язку з загрозою балістичних ударів з напрямку окупованого Криму.

О 09:46 начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що росія завдала удар по житловому кварталу Запоріжжя. "Попередньо, одна людина поранена. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки поряд". – повідомив очільник ОВА. Він також опублікував фото наслідків "прильоту" та надав контакти, куди звертатися за допомогою після ворожих обстрілів.

Близько 13:36 з-під завалів у Запоріжжі дістали тіло загиблого чоловіка. Чотирнадцять постраждалих, з яких троє у важкому стані, та один загиблий — такі наслідки ворожої атаки по обласному центру. Роботи з фіксації  наслідків продовжуються.

Іван Федоров о 15:01: "Двоє загиблих та п'ятнадцять поранених — збільшилася кількість постраждалих від ворожого обстрілу Запоріжжя. Медики продовжують обстежувати постраждалих та надавати їм всю необхідну допомогу". Жахливі фото прильотів – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини