Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запоріжжі заявили, що окупанти готують штурми, а не наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі заявили, що окупанти готують штурми, а не наступ

Росіяни продовжують накопичувати резерви на Запорізькому напрямку і готуватися до штурмів

сьогодні, 18:23
Поділіться публікацією:

Російські війська не мають шансів прорватися на Запорізькому напрямку, про це в ефірі "Еспресо" повідомив депутат Запорізької міської ради Дмитро Кирильчук.

У Запоріжжі заявили, що окупанти готують штурми, а не наступ

Запоріжжя

За його словами, на Запорізькому напрямку, дійсно, спостерігається підсилення російських підрозділів. Втім, депутат підкреслив, що українські військові успішно протидіють загонам "Шторм-Z", які фактично перетворюються на приватну армію Росії.

"Зараз очевидно, що хтось підтримує ці загони. Щодо екіпірування, зустрічаються кадри повністю в кевларовому захисті. Те, що ворог підсилює свої штурмові проходи, підтягує підготовлене "професійне м’ясо", становить певну небезпеку", — зазначив він.

Коментуючи заяву представника Об'єднаного угруповання військ "Таврія" Олександра Волошина про підготовку російських військ до штурмових дій на Запорізькому напрямку, Кирильчук підкреслив, що наразі про повномасштабний наступ не йдеться.

За його словами, російські сили продовжують накопичувати резерви на Запорізькому напрямку, проводять ротації та підтягування підкріплень.

"Але ключове — вони готуються саме до штурмових дій, а не до наступу. Зараз росіяни активізувалися на Роботинському виступі, а також на ділянці Кам’янського. Але для наступу їх не вистачить. ЗСУ приведені у відповідну готовність. Ситуація не є такою, що ворог на грані прориву. Прорватися вони ні в якому разі там не зможуть. В цілому ситуація контрольована. Росіяни продовжують штурмувати, але завдяки ЗСУ успіху не мають", — підкреслив депутат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни, ймовірно, таки готують наступ на Запоріжжя, і про це свідчать не тільки регулярні удари КАБами по місту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини