Головна Новини Суспільство Війна з Росією У «Вовках Да Вінчі» розказали, скільки треба знищувати росіян, щоб перемогти у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Вовках Да Вінчі» розказали, скільки треба знищувати росіян, щоб перемогти у війні

Силам оборони необхідно знищувати окупантів у співвідношенні 8 до 1, щоб не зазнати поразки у війні, і більше, якщо хочемо перемогти. Про це в ефірі «Еспресо» повідомив командир роти "Гонор" батальйону "Вовки Да Вінчі" Олександр Ябчанка

14 березня 2024, 18:37
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олександр Ябачнка, Росія на фронті використовує проти Сил оборони більшу кількість військових. Співвідношення становить щонайменше 4 до 1 не на користь України. Саме тому, підкреслив доброволець, ЗСУ повинні знищувати ворога у співвідношенні хоча б 8 окупантів до 1, щоб не зазнати поразки у війні і не допустити того, щоб на території країни відбулися чергові бучі та бородянки.

У «Вовках Да Вінчі» розказали, скільки треба знищувати росіян, щоб перемогти у війні

Олександр Ябчанка

При цьому, як підкреслив Ябачнка, ідеально було б знищувати ворога у співвідношенні 15 до 1. За його словами, це цілком реально, адже коли "Вовки Да Вінчі" воювали під Бахмутом, то знищували ворога у співвідношенні 13 окупантів до 1. Цього вдалося досягти завдяки технічній перевазі добровольців, адже вони мали перевагу у засобах спостереження над ворогом і бачили все, що відбувається на полі бою.

А от під Купянськом Сили оборони уже втратили цю перевагу. Більше того, у росіян уже стало більше "мавіків", і вони їх почали активно використовувати і для "скидів", хоча цю технологію придумали саме українські військові.

Як підкреслив Ябчанка, росіян можна перемогти на полі бою, знищувати їх у великій кількості, проте потрібно мати технологічну перевагу, ті ж дрони, які і змінили хід війни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що на думку військового Юрія Касьянова, Сили оборони можуть завдати нищівних ударів по позиціям росіян і протидіяти КАБам, якщо в Україні почнуть виготовляти ракети Фау-1. За його словами, вони прості та дешеві у виробництві, їх можна сконструювати навіть на гуртку із авіамоделювання. Проте, додав військовий, вони дуже ефективні і можуть реально допомогти Силам оборони активно нищити окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини