Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Вовчанську бої вже йдуть у центрі міста: про що це свідчить
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вовчанську бої вже йдуть у центрі міста: про що це свідчить

У Вовчанську ворог просувається містом, заявив військовий оглядач групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець. За його інформацією, бої вже йдуть у центральній частині міста

21 травня 2024, 14:07 comments6296
Поділіться публікацією:

Ситуація у Вовчанську погіршилася, ворог просувається містом.

У Вовчанську бої вже йдуть у центрі міста: про що це свідчить

Вовчанськ

Як відзначив військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець, бої вже йдуть у центральній частині міста.

За його словами, такі дії ворога можуть свідчити тільки про одне – до нього надійшли резерви.

"Противник, очевидно, таки ввів у бій додаткові сили й засоби на Харківському операційному напрямку",
- відзначив Машовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти почали наступ на Харківському напрямку і намагаються окупувати місто Вовчанськ. Про складну ситуацію у місті буквально вчора заявляв голова Харківщини Олег Синєгубов. За його словами, там бої ідуть практично за кожну вулицю. Перед цим його заступник відзначав, що, на жаль, загарбники контролюють 40% міста Вовчанськ.

Раніше в Міноборони та Генштабі говорили про те, що ситуацію на Харківському напрямку та у Вовчанську вдалося стабілізувати, оскільки туди були введені дуже професійні бойові резерви.

При цьому міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповідав про те, що вороги не дозволяють мешканцям Вовчанська евакуюватися. Мова про тих громадян, які живуть на тих територіях, які контролюють окупанти. Більше того, загарбники беруть мирних громадян у полон і тримають їх у підвалах та водять на допити. Крім того, Клименко підтвердив інформацію про те, що російські військові вбивають мирних беззбройних громадян у Вовчанську.

Відомо, що президент Володимир Зеленський неодноразово просив західних партнерів надати Силам оборони хоча б дві системи ЗРК Patriot, щоб уберегти Харківську область та, власне, Харків від нападу окупантів. В США зрозуміли катастрофічну ситуацію, і вирішили передати для Харківщини генератори, щоб діти могли ходити в школи навіть, коли вимикають світло.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини