Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Верховній Раді розповіли, навіщо РФ вдарила по людям в Одесі. Цинізм ворога вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді розповіли, навіщо РФ вдарила по людям в Одесі. Цинізм ворога вражає

Цинізм та жорстокість Росії вражає. Країна-терорист РФ навмисно завдала удар по скупченню людей в Одесі, щоб зірвати туристичний сезон, вважає нардеп Вікторія Сюмар. Ворог хоче, щоб українці боялися їхати в Одесу

30 квітня 2024, 12:00 comments1854
Поділіться публікацією:

У понеділок, 29 квітня, країна-терорист вдарила по скупченню людей в Одесі. За попередніми даними, загинуло 5 осіб, в місті оголошено день жалоби.

У Верховній Раді розповіли, навіщо РФ вдарила по людям в Одесі. Цинізм ворога вражає

Ракетний удар

Як відзначила у Фейсбуці нардеп Вікторія Сюмар, ворог вдарив "Іскандером" з касетною боєголовкою по Трасі Здоров’я, де завжди гуляють одесити та гості міста.

"Вдарити саме туди "Іскандером" з касетною боєголовкою… ну це просто вершина якогось сатанізму",
— відзначила нардеп.

Проте, за її словами, такі дії є свідченням того, чого насправді хочуть російські терористи.

"Вони хочуть, аби в Одесі не відкрився сезон. Аби туди боялися приїздити. Аби одесити, змучені безкінечними тривогами, просто не виходили з дому. Або просто їхали з міста. Це головна мета: ті міста, які вони не здатні захопити, вони хочуть зробити безлюдною пусткою. Аби там не було людей, не було навіть примари на нормальне життя… Так виглядає геноцид в 21 столітті",
— заявила нардеп.

У свою чергу нардеп Олексій Гончаренко підкреслив, що терористи завдали удар по Одесі ракетою з касетною боєголовкою, щоб збільшити кількість жертв.

"Росіяни навмисно вдарили по Трасі Здоровʼя. Щоб вбити якомога більше цивільних. Кінчені виродки",
— відзначив політик.

Про те, що окупанти цілеспрямовано били балістичною ракетою з касетною бойовою частиною по локації скупчення людей, заявив також військовий оглядач Олександр Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські терористи вдарили по скупченню людей в Одесі. За попередніми даними, 5 цивільних загинуло, 8 знаходяться в критичному стані в лікарні. Більше 30 осіб отримали поранення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 квітня 2024, 11:16

Особливо постраждав замок патріотичного Кивалова який перекривав доступ пересічним громадянам до моря. Якби така доля спіткала всю власність мерзоти біля Києва війна б дуже швидко закінчилась.


Новини