Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Верховній Раді припустили, чому США не дозволяють Україні перемогти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді припустили, чому США не дозволяють Україні перемогти Росію

Сполучені Штати допомагають Україні зброєю, але накладають безліч обмежень щодо її використання

5 серпня 2024, 12:26 comments1987
Поділіться публікацією:

Україні потрібна далекобійна зброя і дозвіл на її використання по території Росії, говорить нардеп Ліза Богуцька.

У Верховній Раді припустили, чому США не дозволяють Україні перемогти Росію

США і РФ

За її словами, всі ті КАБи, ракети, літаки, тощо знаходяться поза межами території, де Україні дозволено бити, а це — окуповані території і те, що знаходиться впритул до Українського кордону, проте не можна ні в якому разі бити по тих цілях, з яких злітають російські літаки і запускають КАБи, які знищують наші міста.

"З самого початку війни мене не покидає враження, що в Сполучених Штатах лунає думка, що Україна не має права виграти в Росії, а Путін не може програти Україні, тому що зруйнується якийсь кулуарний договір між двома "наддержавами", оскільки вони — Штати і Росія в двобої знаходяться в стадії клінчу. І якщо впаде один — впаде і другий", — заявила Богуцька.

Політик підкреслила, що надаючи Україні підтримку Білий Дім обмежує її додатковими умовами по типу "бити можна, але не далеко, бити не можна, тому що зросте ціна на нафту, Кремль не чіпати".

При цьому нардеп підкреслила, що західні партнери були в Києві, Бучі, Гостомелі, Бородянці, деякі – кілька раз, тому знають, що Росія робить в Україні.

"От все, що бачили тут наші іноземні партнери, треба помножити на 1000, щоб уявити, що зробила Росія з Харковом, Херсоном, з невеликими містами на сході і півдні України. Багато таких міст, які колись були затишними, живими, зеленими, тепер не існує. Все. Їх нема. Вони зруйновані під нуль. І Росія робить це далі", — заявила Богуцька.

При цьому вона додала, що ворожі літаки злітають з аеродромів, по яким Україні заборонено бити, і це виглядає дуже цинічно.

"Їх літаки не наближаються до периметру, де можуть бути знищені. Вони запускають ракети і повертаються на базу. На ту базу, де знов підвісять снаряди, знов злетять, випустять і повернуться в зону безпеки. Такий алгоритм. І в цей алгоритм нам невдоволено втручатись під чудовими гаслами "Ми не дамо Україні програти!", — говорить Богуцька.

Вона закликала західних партнерів дати Україні те, що дозволить їй повернути свої території, і тоді Україна точно не програє.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, у Пентагоні відверто визнали, що бояться надавати Україні дозвіл бити американською зброєю вглиб Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини